Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

ΧΙΝΗ Σταυρούλα

xinh 330x300

Γιατρός/Διευθύντρια ΓΝ «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» - Δημοτική Σύμβουλος


Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Γεννήθηκε στη Στεμνίτσα της Αρκαδίας και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάζεται στο Γ.Ν.Α «Γ.Γεννηματάς» ως Ιατρός Παθολόγος-Διευθυντής. Είναι εκλεγμένο τακτικό μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του νοσοκομείου στη βαθμίδα των Διευθυντών και εκλεγμένο τακτικό μέλος του συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Επί τρία συνεχή έτη παρείχε δωρεάν τις υπηρεσίες της στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου μας επί Δημαρχείας Ν.Ρογκάκου. Ήταν μέλος της Επιτροπής Υγείας του Δήμου μας από το 2006-2010.

Το 2010 για πρώτη φορά εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό ‘Βύρωνας-Καθαρή Επιλογή’ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Π.Κόνσουλα. Από το 2010-2012  διετέλεσε  Αντιπρόεδρος της Επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου μας. Από το 2012 μέχρι και σήμερα είναι αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από το 2010 έως και σήμερα είναι εκπρόσωπος στην ΠΕΔΑ μετά από πρόταση της παράταξής της. Συμμετέχει ενεργά σε μαθήματα ιατρικού επιστημονικού ενδιαφέροντος που διεξάγονται από την Ενορία του Αγ. Δημητρίου του Δήμου μας.

Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή του ΤΕΙ Αθήνας Σπύρο Κουλούρη και μητέρα δύο παιδιών της Μαρίας και του Σταμάτη.

 

 


Στοιχεία Επικοινωνίας : Τ | 6976787920 - 210 7660288 Ε | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΛΕΜΠΙΔΑ Σοφία ΧΑΛΙΚΙΑΣ Χριστόφορος »