Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ Βασιλική (Βίκη)

epitropou-vasiliki

Ιδιωτική Υπάλληλος


Γεννήθηκε, μεγάλωσε και έκανε οικογένεια στο Βύρωνα. Μετά το Λύκειο, πήρε πτυχίο ως ιδιαιτέρα γραμματεύς και παράλληλα σπούδασε φωνητική στο Κεντρικό Ωδείο. Εργάστηκε ως ιδιωτική υπάλληλος (γραμματέας διευθύνσεως), κατόπιν ως εξειδικευμένη ασφαλιστή σύμβουλος και τα τελευταία πέντε χρόνια εργάζεται ως Διευθύντρια του Direct Sales Network Aσφαλιστικού Ομίλου.

Εδώ και πολύ καιρό, στόχος της είναι η αναβίωση αξιών που κινδυνεύουν να ξεχαστούν, όπως η αγάπη για τον συνάνθρωπο, η επιθυμία να υπηρετούμε ιδανικά και οράματα, η διερεύνηση του κόσμου που μας περιβάλλει, με πρακτικό στόχο την εγκαθίδρυση μιας καθημερινότητας με ποιοτική αναβάθμιση, όπως αξίζει σε όλους τους συμπολίτες μας.

Μέλος των Ενεργών πολιτών της ei- end, στρατεύτηκε στην ομάδα του Π. Κόνσουλα, με μοναδικό όραμα την εφαρμογή ενός προγράμματος ανάπτυξης και κοινής ωφέλειας, με διαφάνεια, εντιμότητα και αλήθεια, ώστε να κάνουμε τον Βύρωνα μια πόλη όμορφη και ζωντανή, πολύτιμη κληρονομιά για τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές.


Στοιχεία Επικοινωνίας : 


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ Αγγελική ΚΑΤΣΑΡΑΓΑΚΗ Τριανταφυλλιά »