Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

ΧΑΤΖΗΛΙΑ Άννα

xatzilia-anna

Ιδιωτική Υπάλληλος


Γεννήθηκα το 1973. Είμαι ιδιωτική υπάλληλος με μια πορεία 20 ετών στο εμπόριο κ έχω διατελέσει στέλεχος στις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο λιανεμπόριο.

Μεγάλωσα και ζω στον Βύρωνα και έχω πάντα στο μυαλό μου την μεγάλη αγάπη του πατέρα μου Βαγγέλη για την ομάδα του, την Δόξα Βύρωνα όπου και υπήρξε ποδοσφαιριστής της, αλλά και για την γειτονία του, όπου μεγάλωσα και εγώ κάπου εκεί κοντά στους προσκόπους όπου σε κάθε επέτειο περίμενα να κάνει την πρόβα της η μπάντα στις γειτονιές του Βύρωνα για την ακολουθήσω όπως όλα τα παιδιά της γενιάς μου.

Μιλώ αγγλικά και ιταλικά και ως κοριτσάκι έχω παίξει βόλεϊ στον ΑΓΣΒ Βύρωνα αλλά έχω υπάρξει και αθλήτρια στην ενόργανη γυμναστική στον αθλητικό ομίλου του Βύρωνα για 12 χρόνια.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ σημαίνει για μένα, ΗΘΟΣ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Αυτά τα στοιχεία μου ενέπνευσε ο Παναγιώτης Κόνσουλας με την Ανεξάρτητη παράταξη “ Βύρωνας Καθαρή Επιλογή” και αυτά με ώθησαν ώστε να επιλέξω να ακολουθήσω το όραμα του και τις προσδοκίες του στις 18 Μαΐου στις Δημοτικές εκλογές ως Δημοτικός Σύμβουλος, για έναν νέο Βύρωνα με νέες δυνατότητες και νέες προοπτικές.


Στοιχεία Επικοινωνίας : Τ | 6945659509


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΧΑΛΙΚΙΑ Αικατερίνη ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ Χριστίνα »