Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

ΧΑΛΙΚΙΑΣ Χριστόφορος

xalikias 330x300

Επιχειρηματίας – Δημοτικός Σύμβουλος


Γεννήθηκε στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς. Είναι παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Επαγγελματικά ως σχεδιαστής ασχολείται με μελέτες , ανακαινίσεις και κατασκευές εσωτερικών χώρων. Στην πολύχρονη πορεία του στα κοινά έχει αναπτύξει μεγάλη συνδικαλιστική και συνεταιριστική δράση καθώς επίσης και στο θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τώρα είναι:
Δημοτικός Σύμβουλος Βύρωνα και
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Πνευματικού Κέντρου Βύρωνα

Έχει διατελέσει διαχρονικά:
Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Βύρωνα, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Βύρωνα, Αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελέτης Χώρου Ισιδώρας Ντάνκαν, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εμπορικής Τράπεζας, της Τράπεζας Αττικής και των Ναυπηγείων Ελευσίνας, Πρόεδρος των Επαγγελματοβιοτεχνών Βύρωνα, Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας των Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας καθώς και Πρόεδρος Συνεταιρισμού.

Ως Αντιδήμαρχος Βύρωνα, επί Δημαρχίας Δημήτρη Νικολαΐδη, ανέλαβε προσωπικά και συνετέλεσε αποφασιστικά στην κατασκευή, αποπεράτωση και λειτουργία των μεγάλων έργων:
Του Μαρμαρογλυφείου της Δημοτικής Επιχείρησης, του Κέντρου Μελέτης Χορού Ισιδώρας Ντάνκαν, του Βεστιαρίου και κυλικείου του Θεάτρου Βράχων και του βοηθητικού γηπέδου της Εργάνης.

Επίσης, έθεσε τις βάσεις για τη μηχανοργάνωση των Διοικητικών Υπηρεσιών και εκπαίδευση των υπαλλήλων στη χρήση των ηλεκτρονική υπολογιστών, τη δημιουργία του αναψυκτηρίου “ΑΣΤΡΑ”, την οργάνωση της καθαριότητας με κάδους και την οργάνωση της φιλαρμονικής, του Ωδείου και της χορωδίας ενηλίκων.


Στοιχεία Επικοινωνίας : Τ | 6974394552 Ε | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΧΙΝΗ Σταυρούλα ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος »