Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

ΝΤΕ ΚΟΛ Σοφία

ntekol-sofia

Συνταξιούχος ασφαλίστρια


Γεννήθηκa στην Ξάνθη το 1950 όπου και διέμενα ως την ηλικία των 13 ετών. Το 1963 μετοίκησα για πρώτη φορά στο Παγκράτι και τρία χρόνια μετά, το 1966, στον Δήμο Βύρωνα, όπου έκτοτε κατοικώ μόνιμα.
Παντρεμένη επί 48 έτη με τον Αλφρέδο Ντε Κολ, έχουμε αποκτήσει δύο κόρες και 4 εγγόνια. Φοίτησα στα ΙΕΕΚ και υπήρξα ανάμεσα στις πρώτες γυναίκες που απέκτησαν πτυχίο μηχανικού αυτοκινήτων στην Ελλάδα.
Μέσω του προγράμματος «δία βίου Μάθηση», ολοκλήρωσα την εκπαίδευσή μου σε σειρά μαθημάτων χρήσεως ηλεκτρονικών υπολογιστών. Το 1983, μαζί με τον σύζυγο μου, ιδρύσαμε το ΣΕΜΑΠΠ (Σωματείο Μοτοσυκλετών Αθηνών και Πειραιώς). Υπήρξα επί σειρά ετών μέλος του εξωραϊστικού συλλόγου Καλοπήγαδου Κερατέας. Επαγγελματικώς, ασχολούμαι επί 25ετίας με τον τομέα των ασφαλίσεων-διεκπαιρεώσεων. Έιμαι ενεργό μέλος στην οργάνωση Ε.N.D, της οποίας ηγείται ο κ. Αρτέμης Σώρρας.

Η ενασχόληση με τα κοινά είναι καθήκον και ευθύνη όλων μας, ώστε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μία πόλη όμορφη, φιλική και ανθρώπινη για εμάς και τα παιδία μας. Με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για την πόλη μου και την εμπιστοσύνη που νιώθω στο πρόσωπο του Παναγίωτη Κόνσουλα, θέτω υποψηφιότητα για Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.


Στοιχεία Επικοινωνίας : T | 6932694513