Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Σπυρίδων

sakelaropoulos-spiros

Οικονομολόγος – Προγραμματιστής – Ειδικός Τηλεπικοινωνιών


 Γεννημένος το 1962 στην Ακράτα Αχαϊας.

 Το 1972 η οικογενιά του εγκαταστάθηκε στο Βύρωνα, στην κατοικία που ο παππούς του διατηρούσε από το 1922. Ειναι παντρεμένος, εχει μια κόρη.

Τελείωσε το 1ο Λύκειο Βυρωνα σπουδάζοντας στα ΤΕΙ Αθηνών, Σχολη διοίκησης και οικονομίας. Το 1983 απέκτησε πτυχίο Software Engineering στο ΕΛΚΕΠΑ. Μιλάει άριστα Αγγλικά.
Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε ενω ταυτόχρονα σπούδαζε. 

Διετέλεσε καταξιωμένο στέλεχος σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες:

  • 1980 - 1982 Divanni Caravel
  • 1985 - 1991 Computer Logic SA
  • 1991 - 1993 Coopers & Lybrand

Το 1993, είναι από τους πρώτους που ξεκίνησαν και ανέπτυξαν αλυσίδα καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας (18 καταστήματα Contel Vodafone), με πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξη του χώρου, διατηρώντας επί πολλά έτη και την θέση του Γενικού Γραμματέα του συλλόγου ιδιοκτητών καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας.

Παράλληλα, ασχολείται στον τομέα του τουρισμού με μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα στο νομό Αχαϊας, με την κατασκευή και την διαχείρηση ακινήτων, και στον τομέα εστίασης και αναψυχής, ως συνιδιοκτήτης του Cafe Caprice Athens.

 

Έχοντας συσσωρευμένη εμπειρία στον τομέα διοίκησης επιχειρήσεων και διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού, ειναι έτοιμος να προσφέρει τις εμπειρίες του στην υπηρεσία των πολιτών του Δήμου που μεγάλωσε.

 


Στοιχεία Επικοινωνίας : Τ | 6936312314 


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΔΑΔΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Πολύβιος ΠΛΕΜΕΝΟΣ Γεώργιος »