Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

ΠΕΛΟΥΜΠΗ Θεοφανώ (Φανή)

peloumpi-fani

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Muay Thai


Γεννήθηκε το 1984 στο Νισίτς Σκραπάρ της Αλβανίας .Ζεί απο τα παιδικά της χρόνια στην Ελλάδα και κατέχει την Ελληνική Υπηκοότητα.

Έχει αποφοιτήσει από το 1ο Τ.Ε.Ε. Υμηττού και συνέχισε τις σπουδές της στον τομέα Μηχανολογίας και Συστημάτων Αυτοκινήτου. Μεγάλη της αγάπη είναι ο Αθλητισμός και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.

Ασχολείται με την πολεμική τέχνη του MUAY THAI και έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα 18 φορές τον τίτλο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας, είναι κάτοχος των I.M.C.-NAIKANOM TOM-W.M.F.-TIENCHAI-WMF PRO.

To 2006 έγινε η μοναδική γυναίκα που πήρε το Βραβείο του Βασιλέα της Ταυλάνδης στο WAI KRU (2006), ενώ την ίδια περίοδο πήρε το WAI KRU από το Πανεπιστήμιο RAJABHAT - τμήμα Επιτροπής Κουλτούρας – AITMA.

To πεδίο γνώσεων της εκτείνεται και σε άλλα αντικείμενα, όπως εναλλακτικές θεραπείες και μασάζ από πανεπιστήμιο της Ταυλάνδης, όπου εκεί ταυτόχρονα στην Ακαδημία TIENCHAL, KRUMUAY Τμήμα Φυσικής Αγωγής Ταυλάνδης, απέκτησε και πτυχίο γυμνάστριας με ειδικότητα MUAY TAHI από το SIAM YOUT.


Στοιχεία Επικοινωνίας : Τ | 6980371016 Ε | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΔΑΡΡΑ Ισαβέλλα ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ Στυλιανός »