Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

ΜΠΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος

mpakolopoulos-nikos

Δημοσιογράφος


O Νίκος Μπακουλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βύρωνα, όπου ζει μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Βύρωνα και αμέσως τον κέρδισε η δημοσιογραφία.

Από το 1981 που ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στην εφημερίδα «Ναυτεμπορική», μέχρι και σήμερα εργάζεται ανελλιπώς, στα μεγαλύτερα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης - πάντα σε επιτελικές θέσεις, ενώ είναι μέλος της Ενώσεως Συντακτών.

Υπήρξε διεθνής αθλητής χάντμπολ και ένας από τους πρωτεργάτες του αθλήματος στον Βύρωνα, με την ομάδα του Αθηναϊκού. Μιλάει Αγγλικά και είναι πατέρας ενός 6χρονου κοριτσιού.

Όραμά του είναι ο Βύρωνας να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής των εξελίξεων και οι κάτοικοι της πόλης, ενωμένοι να προχωρήσουν μπροστά, αφήνοντας πίσω διαχωριστικές γραμμές και ψευδεπίγραφα συνθήματα.

Μετά τις οδυνηρές αλλαγές που έλαβαν χώρα στην ελληνική κοινωνία, είναι σημαντικό στις καίριες θέσεις, να βρίσκονται άνθρωποι μακριά από τα κομματικά κονκλάβια και καταξιωμένοι πολίτες, που με ήθος και ακαδημαϊκή επάρκεια,
θα φέρουν σε πέρας, τις αναγκαίες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες στις τοπικές κοινωνίες.

Άνθρωπος με ανοιχτούς ορίζοντες, κομίζει την ελπίδα για αυτοδιοικητικές παρεμβάσεις που θα δώσουν αναγεννητική πνοή και αναπτυξιακή ώθηση στην ιστορική περιοχή του Βύρωνα.
Του Βύρωνα, που δέχθηκε φιλόξενα τους πρόσφυγες της μικρασιατικής τραγωδίας και μέσα από τα ευλογημένα χώματά του, τους ανέδειξε σε περίοπτα στελέχη της ελληνικής κοινωνίας.


Στοιχεία Επικοινωνίας : Τ | 6948000047


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ Δημήτριος ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Σταύρος »