Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Σταύρος

mpalaskas-stavros

Αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας


Φίλες και φίλοι ζω στον Βύρωνα. Είμαι μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας και έχω διατελέσει αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής για δύο θητείες, αιρετός αντιπρόσωπος Αστυνομικών Αττικής στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων -Π.Ο.ΑΣ.Υ, αντιπρόεδρος του προμηθευτικου συνεταιρισμου αστυνομικών, διευθυντής-εκδότης εφημερίδας "Σύγχρονη Αστυνομία", υπεύθυνος τύπου Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, πρόεδρος Πανελλήνιου πολιτιστικού Συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων, διευθυντής - εκδότης της εφημερίδας "ΜΑΧΙΜΟΣ". 

Έχω υπηρετήσει τον ελληνικό στρατό σαν έφεδρος ανθυπολοχαγός.
Είμαι πτυχιούχος μηχανολόγος βιομηχανικών εγκαταστάσεων και εργάζομαι σε περιπολικό της Άμεσης Δράσης Αττικής στην περιοχή του Βύρωνα τα τελευταία 23 χρόνια.
Έχω εκλεγεί στο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου των Αθηνών, καθώς και αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών με την παράταξη
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΧΙΜΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, στην οποία έχω την τιμή να είμαι πρόεδρος.

Έχω διατελέσει ειδικός γραμματέας της πρωτοβάθμιας Ένωσης Αστυνομικών και σήμερα κατέχω την θέση του αντιπρόεδρου στην διοίκηση του Σωματείου της Αθήνας.


Στοιχεία Επικοινωνίας : Τ | 6974080467 Ε | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΜΠΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος ΜΠΑΝΤΗ Θεοδώρα (Ντόρα) »