Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

ΞΑΝΘΑΚΗΣ Ευάγγελος

ksanthakis-eyaggelos

Δάσκαλος – Προπονητής Muay Thai


«Η εκτίμηση αξίζει περισσότερο από την διασημότητα ο σεβασμός αξίζει περισσότερο από την φήμη, και η τιμή αξίζει περισσότερο από την δόξα»

O Βαγγέλης Ξανθάκης γεννήθηκε στην γειτονιά της Ζωοδόχου Πηγής, οδός Αιγιαλείας, μεγάλωσε και κατοικεί μέχρι και σήμερα στο Βύρωνα.
Είναι γιός του Ιωάννη και της Πελαγίας Ξανθάκη.

Καθηγητής (Master) Ταυλανδέζικης Πυγμαχίας & Χειροπρακτικός θεραπευτής (Τhai Massage), 8oς Μάστερ του Muaythai στην παγκόσμια κατάταξη αναγνωρισμένος και βραβευμένος με σπουδές και επίσημη πιστοποίηση επί σειρά ετών από την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, Υπουργείο Αθλητισμού & Πολιτισμού, & Επιτροπή κουλτούρας.
Ιδρυτής της πρώτης Ελληνικής Ομοσπονδίας Muaythai & Kick Boxing στην Ελλάδα, και του Πολυνίκη Αθλητικού Συλλόγου Παναθήναια στο Βύρωνα.
Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Muaythai επί σειρά ετών και σήμερα στην θέση του Γενικού Γραμματέα.

Πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Πολιτισμού, και αποκλειστικός εκπρόσωπος για την Ελλάδα από το τμήμα Ταυλανδέζικης κουλτούρας και πολιτισμού του Ηνωμένου Βασιλείου της Αγγλίας.
Iδρυτής της Ακαδημίας του Στρατηγού Tienchai Sirisumpan, και Ιδρυτικό και διακεκριμένο μέλος της W.M.F.(Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μουάι Τάι και ο νόμιμος και μοναδικός εκπρόσωπος για την Ελλάδα).
Του έχουν απονεμηθεί πολλές διακρίσεις και βραβεία, από ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ταϋλάνδης, από νομικά και φυσικά πρόσωπα και πλήθος άλλους φορείς.

Ανάμεσα στις διακρίσεις του, προεξέχουσα θέση κατέχει η βράβευση του Βασιλικού εμβλήματος της αυτού εξοχώτης της Ταϋλάνδης.
Το έμβλημα απονέμεται σε προσωπικότητες από όλο τον κόσμο που υπηρέτησαν με το έργο και τη ζωή τους τις Αξίες του Ταϊλανδέζικου Πολιτισμού και της προώθηση της κουλτούρας, καθώς και σε υψηλά πολιτικά πρόσωπα και αρχηγούς κρατών.
Βραβευμένος από τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Ταυλανδέζικης Πυγμαχίας 18 συνεχείς χρονιές, *Από τον Αρχηγό του Βασιλικού Στρατού της Ταϊλάνδης, *Από τον Αρχηγό της Ακαδημίας του Στρατού των Ειδικών Δυνάμεων της Ταϊλάνδης, *Από τον Στρατηγό της Ακαδημίας της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, *Από τον υπουργό παιδείας της Ταϊλάνδης, *Από τον υπουργό κουλτούρας της Ταϊλάνδης, *Από τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης, *Από τον Στρατηγό & Πρόεδρο της ΑΜΑΤ(Ταϊλάνδη), *Από τον Κυβερνήτη της Αyutthaya .

Γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη θέση του προπονητή, οδηγώντας νέους αθλητές και αθλήτριες στην κορυφή των παγκόσμιων κατατάξεων.
Ένας ιδιαίτερος και ανήσυχος Δάσκαλος, αλλά κι ένας έντονα ευαισθητοποιημένος κοινωνικά πολίτης και ακτιβιστής!


Στοιχεία Επικοινωνίας : Τ | 6983197978 Τ | 6974803512


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΜΠΑΝΤΗ Θεοδώρα (Ντόρα)