«Πατάει γκάζι» ο Παναγιώτης Κόνσουλας

gazi

Εντείνει την επικοινωνιακή του καμπάνια και παράλληλα πυκνώνει τις επισκέψεις του στο Βύρωνα ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Παράταξης «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή» Παναγιώτης Κόνσουλας.

 Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, «στις αλλεπάλληλες επαφές του με φορείς, υπηρεσίες και πολίτες της πόλης, το μήνυμα που εκπέμπεται είναι ότι ο Βύρωνας πρέπει να γυρίσει σελίδα, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύει η κοινωνία μας.

Ο Παναγιώτης Κόνσουλας στις συναντήσεις του, παρουσιάζει τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Δημοτικής του Παράταξης, ακούει και καταγράφει τα προβλήματα, αλλά και τις επί μέρους προτάσεις οι οποίες και θα αξιοποιηθούν στην τελική διαμόρφωση της συνολικής πρότασης για την διοίκηση του Δήμου.
Με ξεκάθαρο και αδέσμευτο λόγο, ο Παναγιώτης Κόνσουλας αξιοποιεί την 12ετή πείρα του στα Δημοτικά πράγματα της πόλης και τονίζει τις βασικές αρχές και προτεραιότητες της Παράταξης του «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή».
Ξεδιπλώνει με σαφήνεια το σχέδιο για το Περιβάλλον και την Ποιότητα Ζωής στην πόλη, την Κοινωνική Μέριμνα, την Τοπική Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και τη Νεολαία, την αναδιοργάνωση του Δήμου και την αλλαγή του σημερινού Δημαρχιακού Μοντέλου διοίκησης.

Το τρίπτυχο Συνεργασία, Συμμετοχή, Ενότητα, αποτελεί τον βασικό κανόνα πάνω στον οποίο και θα υλοποιηθεί κάθε δημιουργική ιδέα, κάθε πολύτιμη πρωτοβουλία και δράση στο Δήμο του Βύρωνα.
Ο Παναγιώτης Κόνσουλας και υποψήφιοι της Παράταξης, επισκέφθηκαν μεταξύ των άλλων τον 3ο Παιδικό Σταθμό Βύρωνα που κινδυνεύει με λουκέτο, το Χαμόγελο του Παιδιού στον Καρέα, ενώ είχαν συναντήσεις με διάφορους φορείς της πόλης, επαγγελματίες και εργαζόμενους.»

Πως διαμορφώνεται το ψηφοδέλτιο
«Το Ψηφοδέλτιο Νίκης της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή», της οποίας ηγείται ο Παναγιώτης Κόνσουλας, συνεχίζει να εμπλουτίζεται με νέες αξιόλογες υποψηφιότητες που προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, δίπλα στον Παναγιώτη Κόνσουλα στοιχίζονται υποψήφιοι από όλους τους ιδεολογικούς και επαγγελματικούς χώρους, με ιδιαίτερη αναφορά στην κοινωνία του Βύρωνα και με μοναδικό στόχο να γυρίσει σελίδα η πόλη στις Δημοτικές εκλογές της 18ης Μαϊου.
Πολύ πριν εκπνεύσουν οι σχετικές προθεσμίες, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, έχει καταφέρει να συγκροτήσει ένα καθόλα αξιόλογο Ψηφοδέλτιο, η σύνθεση του οποίου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νικηφόρα έκβαση της επερχόμενης εκλογικής μάχης.

Πηγή: zo2.gr