Ο Σταύρος Μπαλάσκας στο πλευρό του Παναγιώτη Κόνσουλα

balaskas

Στο πλευρό του Ανεξάρτητου Δημάρχου Βύρωνα Παναγιώτη Κόνσουλα συντάσσεται ο Σταύρος Μπαλάσκας, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας και πρώην συνεργάτης του νυν Δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά. 

Ο κ. Μπαλάσκας, μπορεί να εξακολουθεί να ανήκει στη Νέα Δημοκρατία αλλά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου επέλεξε να συμπαραταχθεί με την Παράταξη «Βύρωνας Καθαρή Επιλογή» και τον επικεφαλής της Παναγιώτη Κόνσουλα, η ανεξάρτητη φωνή του οποίου αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική στο Βύρωνα, όπου και είναι το φαβορί για την επόμενη ημέρα στο Δήμο.

Σε αντίθεση με τον Νίκο Χαρδαλιά που από τη Νέα Δημοκρατία και το Δήμο Βύρωνα κατέληξε υποψήφιος αντιπεριφειάρχης του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σγουρού, ο Σταύρος Μπαλάσκας αποφάσισε να συμπαραταχθεί με τον Παναγιώτη Κόνσουλα, στο πρόσωπο του οποίου και διακρίνει με σαφήνεια τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικά ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου, που δεν δίστασε – το 2010 – να αφήσει πίσω την πολιτική του ταύτιση με το ΠΑΣΟΚ και τις μνημονιακές πολιτικές του.

Πηγή: zougla.gr