Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Παναγιώτη Κόνσουλα ο Δημήτρης Γιατράς

giatras-konsoulas-592x274

Ο Δημήτρης Γιατράς, υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα και επικεφαλής της παράταξης «Βύρωνας η Ζωή μας», συμπαρατάσσεται πλέον με τον Παναγιώτη Κόνσουλα και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Βύρωνας Καθαρή Επιλογή».

 

Η ανακοίνωση της συνεργασίας τους έγινε εχθές το βράδυ, κατά την διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου του κ. Κόνσουλα. Όπως ανέφερε ο κ. Κόνσουλας από το «προσκλητήριο μιας ευρύτερης κοινωνικής συναίνεσης δεν θα μπορούσε να λείψει και ένας άνθρωπος που αγαπά και μάχεται για την πόλη μας, που παλεύει και αγωνιά για την πορεία του Δήμου μας και που εμπράκτως έχει αποδείξει ότι η μεγαλύτερη επιθυμία του είναι να φανεί χρήσιμος και αποτελεσματικός απέναντι στους συνδημότες μας» και καλωσορίζοντας τον Δημήτρη Γιατρά, τον χαρακτήρισε «συνοδοιπόρο στη νικηφόρα πορεία».

Από την πλευρά του ο κ. Γιατράς τόνισε μεταξύ των άλλων: «Εξετάζοντας και τον πολυκερματισμό των δυνάμεων στην πόλη, αποφασίσαμε να παραμερίσουμε τις προσωπικές φιλοδοξίες για το καλό του Βύρωνα. Ενώνουμε έτσι τις δυνάμεις μας με τον Παναγιώτη Κόνσουλα και την Παράταξη του, τον αυριανό Δήμαρχο Βύρωνα.»

Πηγή: vironas.gr