Συνέντευξη στον «Επικοινωνία 94FM»

94fm

Συνέντευξη του Ανεξάρτητου Υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Κόνσουλα στον «Επικοινωνία 94FM» 

Μόνο το "χρίσμα" των Βυρωνιωτών και ιδιαίτερα των νέων ζητεί ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Κόνσουλας, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές» υπογράμμισε πως έχει καταθέσει την κομματική του ταυτότητα από το 2010.

Ο κ. Κόνσουλας υποστήριξε πως έχει διαχωρίσει τη θέση του από το ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας την κατηγορηματική του αντίθεση προς τις εφαρμοζόμενες μνημονιακές πολιτικές.

«Δεν φοβάμαι τα δύσκολα! Αποφάσισα να δώσω τη μάχη μου στην πόλη που γεννήθηκα, αγαπώ και ζούνε οι φίλοι μου και οι συμμαθητές μου. Είμαι γεννημένος για τα δύσκολα», τόνισε ο Παναγιώτης Κόνσουλας. Ο ίδιος κάλεσε το νυν δήμαρχο Νίκο Χαρδαλιά να επανεξετάσει τη στάση του και να δώσει κι εκείνος ξανά τη μάχη στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Αναφορικά με τους άξονες του προεκλογικού του προγράμματος, ο κ. .Κόνσουλας αποκάλυψε πως ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ενίσχυση των κοινωνικών υποδομών, ενώ βασική του προτεραιότητα θα είναι η ενημέρωση των δημοτών σχετικά με την οικονομική κατάσταση του Δήμου Βύρωνα.

Γνωστός και καταξιωμένος επιχειρηματίας, τέλος, ο Παναγιώτης Κόνσουλας δεσμεύτηκε για λήψη μέτρων ανάπτυξης της τοπικής επιχειρηματικότητας και κατ’ επέκταση μείωσης της ανεργίας, που αγγίζει το 70% στους νέους.

Πηγή: e-irakleio.gr