Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

ΔΑΡΡΑ Ισαβέλλα

DARRA 300x330

Μουσικός – Καθηγήτρια Πιάνου – Δημοτική Σύμβουλος


Γεννήθηκε στο Βύρωνα πριν από 35 χρόνια και μεγάλωσε στη γειτονιά της Ν.Ελβετίας και είναι δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα. Είναι απόφοιτος του Γαλλικού Κολεγίου της Αγ.Παρασκευής. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Γερμανικά. Είναι διπλωματούχος και καθηγήτρια πιάνου.

 

Συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες Ξιφασκίας το 2001-2002. Ασχολήθηκε με τις σπουδές χορού για περισσότερο από 10 χρόνια. Ξεκίνησε επαγγελματικά στο χώρο της Μόδας από 15 χρόνων, το 1995 κέρδισε το διαγωνισμό ELITE MODEL LOOK του ANT-1 και κατόπιν συμμετείχε στον παγκόσμιο διαγωνισμό που έγινε στην Κορέα το 1995. Το 1997 ήταν σταθμός στη καριέρα της όταν με τη συμμετοχή της στο Ελληνικό Διαγωνισμό Σταρ Ελλάς, εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό MISS EUROPE, όπου και κατέκτησε τον τίτλο MISS EΥΡΩΠΗ 1997.

 

Από τότε εργάστηκε στο εξωτερικό και κυρίως στις πόλεις Παρίσι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, ενώ στην Ελλάδα δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης, σε περιοδικά και επιδείξεις μόδας.

Από το 2005 είναι παντρεμένη και έχει ένα γιό τον Αχιλλέα. Στόχος της είναι να συμβάλει, λόγω της αγάπης της για τη μουσική, στη δημιουργία ενός δημοτικού μουσικού ωδείου, καθώς και στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας.


Στοιχεία Επικοινωνίας : 


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΠΛΕΜΕΝΟΣ Γεώργιος ΠΕΛΟΥΜΠΗ Θεοφανώ (Φανή) »