Εκδήλωση με Θέμα : Ο ρόλος των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στις Τοπικές Κοινωνίες

ΓΣΕΒΕΕ2

Μεγάλη και ουσιαστική απήχηση είχε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Εκλογικό Κέντρο της Παράταξης μας «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή», με θέμα «Ο ρόλος των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στις Τοπικές Κοινωνίες».
Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία των Επαγγελματοβιοτεχνών του Βύρωνα και ομιλητές ήταν ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) Γιώργος Καββαθάς, το επιστημονικό στέλεχος του ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ Ηλίας Γεωργόπουλος, ο Δημήτρης Γιατράς Μέλος του Δ.Σ του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος της Παράταξης μας, καθώς επίσης και ο Χριστόφορος Χαλικιάς, Επιχειρηματίας της πόλης του Βύρωνα και υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό μας.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επαγγελματοβιοτεχνών της πόλης μας, απηύθυνε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Βύρωνα και επικεφαλής της Παράταξης μας «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή» Παναγιώτης Κόνσουλας.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης και της συζήτησης που έγινε, είχε ο δημοσιογράφος και υποψήφιος Δημοτικός μας σύμβουλος Γιάννης Λομβέρδος.
Οι ομιλητές αναφέρθηκαν σε μια σειρά από ζητήματα, προβλήματα και προτάσεις που υπάρχουν και αφορούν, το Ασφαλιστικό, το Φορολογικό, τις Δομές στήριξης στον επιχειρηματία, τη συνεργασία των επιχειρήσεων σε τοπικό επίπεδο, τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, σε συνεργασία και με την Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).
«Ήταν μια όμορφη και αξιόλογη πρωτοβουλία που πρόσφερε ουσιαστική ενημέρωση στους επαγγελματίες της πόλης μας. Η Παράταξη μας, όπως έχει τονίσει προεκλογικά, αλλά και όπως δεσμεύεται την επόμενη ημέρα ως Δημοτική Αρχή του Βύρωνα, έχει ψηλά στις προτεραιότητες της την ανάπτυξη και προστασία της τοπικής επιχειρηματικότητας με μια σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις που θα κάνουν την πόλη μας Αυτοδύναμη. Έχουμε και το σχέδιο αλλά και τη θέληση να αλλάξουμε τα πράγματα και σε αυτόν τον τομέα, που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί από τις πολιτικές της οικονομικής ανέχειας και εξαθλίωσης της κοινωνίας μας», τόνισε μεταξύ των άλλων ο Παναγιώτης Κόνσουλας με αφορμή την εκδήλωση.

Βύρωνας, 13 Μαϊου 2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΣΕΒΕΕ1ΓΣΕΒΕΕ3