"Οργώνει" το Βύρωνα ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Κόνσουλας.

Dελτιο τυπου

"Οργώνει" το Βύρωνα και τις γειτονιές του ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της Παράταξης «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή» Παναγιώτης Κόνσουλας.
Στις αλλεπάλληλες επαφές του με φορείς, υπηρεσίες και πολίτες της πόλης, το μήνυμα που εκπέμπεται είναι ότι ο Βύρωνας πρέπει να γυρίσει σελίδα, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύει η κοινωνία μας.

Ο Παναγιώτης Κόνσουλας στις συναντήσεις του, παρουσιάζει τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Δημοτικής του Παράταξης, ακούει και καταγράφει τα προβλήματα, αλλά και τις επί μέρους προτάσεις οι οποίες και θα αξιοποιηθούν στην τελική διαμόρφωση της συνολικής πρότασης για την διοίκηση του Δήμου.
Με ξεκάθαρο και αδέσμευτο λόγο, ο Παναγιώτης Κόνσουλας αξιοποιεί την 12ετή πείρα του στα Δημοτικά πράγματα της πόλης και τονίζει τις βασικές αρχές και προτεραιότητες της Παράταξης του «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή».

Ξεδιπλώνει με σαφήνεια το σχέδιο για το Περιβάλλον και την Ποιότητα Ζωής στην πόλη, την Κοινωνική Μέριμνα, την Τοπική Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και τη Νεολαία, την αναδιοργάνωση του Δήμου και την αλλαγή του σημερινού Δημαρχιακού Μοντέλου διοίκησης.
Το τρίπτυχο Συνεργασία, Συμμετοχή, Ενότητα, αποτελεί τον βασικό κανόνα πάνω στον οποίο και θα υλοποιηθεί κάθε δημιουργική ιδέα, κάθε πολύτιμη πρωτοβουλία και δράση στο Δήμο του Βύρωνα.

Ο Παναγιώτης Κόνσουλας και υποψήφιοι της Παράταξης, επισκέφθηκαν μεταξύ των άλλων τον 3ο Παιδικό Σταθμό Βύρωνα που κινδυνεύει με λουκέτο, το Χαμόγελο του Παιδιού στον Καρέα, ενώ είχαν συναντήσεις με διάφορους φορείς της πόλης, επαγγελματίες και εργαζόμενους.

Βύρωνας, 07 Απριλίου 2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ