Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου

egainia

*Μεγάλη συγκέντρωση του Παναγιώτη Κόνσουλα στα εγκαίνια του Εκλογικού του Κέντρου!
*«Πλημμυρίδα» κόσμου παρά τη βροχή, με τον Ανεξάρτητο Δήμαρχο να δεσμεύεται ενώπιον των πολιτών του Βύρωνα!
*Αφετηρία Νίκης και με εκπλήξεις η εκδήλωση!

Πρόωρη … Ανάσταση απόψε στο κέντρο του Βύρωνα με τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή» με την ευκαιρία των επίσημων εγκαινίων του Εκλογικού της Κέντρου, σε πείσμα των καιρικών συνθηκών και της βροχής που προηγήθηκε αλλά έπεφτε και στην διάρκεια της εκδήλωσης!

Η πλημμυρίδα του κόσμου στη συμβολή της Χρυσοστόμου Σμύρνης με

την Ευαγγελικής Σχολής, αποτελεί σίγουρα ουσιαστικό μήνυμα για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαϊου.

Μήνυμα Νίκης για τον επικεφαλής της Παράταξης, Παναγιώτη Κόνσουλα που στο φινάλε της εκδήλωσης αδυνατούσε να κρύψει την συγκίνηση του.
Το ίδιο, απόλυτα ικανοποιημένοι, ήταν και οι συνεργάτες του και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι και παρουσιάστηκαν από τον υποψήφιο Ανεξάρτητο Δήμαρχο Βύρωνα.

Ανέφερε μεταξύ των άλλων στην ομιλία του ο Παναγιώτης Κόνσουλας:
«Εδώ από το κέντρο του Βύρωνα, στην καρδιά της πόλης μας, στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και αυτοπεποίθησης, μήνυμα αισιοδοξίας, μήνυμα μιας νέας πορείας, για τον πολίτη, την πόλη μας, την κοινωνία μας».

Αναφέρθηκε στην ανεξαρτησία του ίδιου και της Παράταξης του, επισημαίνοντας την κόκκινη γραμμή του 2010 τη στιγμή που οι πολίτες οδηγούνταν σε «μνημονιακές πολιτικές της εξαθλίωσης, της ταπείνωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του παραλογισμού».
Όπως είπε «ήμασταν εμείς που δεν διστάσαμε να συγκρουστούμε με τα βαρίδια του παρελθόντος αφήνοντας πίσω όσα μας χώριζαν και μας στεναχωρούσαν, την ίδια στιγμή που κάποιοι, δεν τόλμησαν να ακολουθήσουν παραμένοντας εγκλωβισμένοι κάτω από κομματικές ταμπέλες και τα φαντάσματα του παρελθόντος».

Δήλωσε αποφασισμένος να αγωνιστεί «χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς ωραία λόγια, χωρίς υποσημειώσεις. Θέλουμε ένα Βύρωνα σημείο αναφοράς για κάθε πολίτη, πρωτοπόρο και δημιουργικό , πόλη να ΖΕΙΣ, όχι απλά πρωταγωνιστή αλλά θετικό πρωταγωνιστή. Με όραμα, με σχέδιο, με συνεργασία, μια πόλη περήφανη για την Αγορά της, μια πόλη που θα στηρίζει τα καταστήματα της, μια πόλη με τους Νέους στην πρώτη γραμμή».

Ανακοινώνοντας το Ψηφοδέλτιο της Νίκης όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα, ο Παναγιώτης Κόνσουλας, έκανε λόγο για υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους «με κοινά οράματα, με κοινά σχέδια και ιδέες, με πείρα και ενθουσιασμό, με γνώση και αισιοδοξία. Χωρίς εξαρτήσεις και αγκυλώσεις».

Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί στις δεσμεύσεις του ίδιου και της Παράταξης: «Δέσμευση μας είναι να υπηρετούμε τον πολίτη, να προστατεύουμε τα δικαιώματα του απέναντι στις πολιτικές των Μνημονίων και της εξαθλίωσης. Δέσμευση μας είναι να δημιουργήσουμε δίχτυ Κοινωνικής προστασίας και ανθρώπινης Φροντίδας. Κανείς χωρίς στέγη, κανείς χωρίς τροφή, κανείς χωρίς πρωτοβάθμια Περίθαλψη. Δέσμευση μας οι υποδομές σε κάθε Γειτονιά. Ούτε ένα παιδί χωρίς δικαίωμα πρόσβασης σε Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς. Δέσμευση μας είναι ο σεβασμός και η Πρόνοια για την τρίτη ηλικία. Δέσμευση μας είναι μια πόλη Αυτοδύναμη, μια πόλη Δημιουργίας, μια πόλη του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και της Νεολαίας».
Και κατέληξε: «Στις 18 Μαίου στέλνουμε μήνυμα Νίκης. Νίκης αφετηρίας. Αφετηρία μιας Νέας Εποχής. Αφετηρία Στάσης Ζωής. Αφετηρία Δύναμης και Ελπίδας. Αφετηρία Καθαρής Επιλογής».

Έκπληξη με Γιατρά!
Η βραδιά πάντως είχε και την έκπληξη της. Ο Δημήτρης Γιατράς, επικεφαλής της Παράταξης «Βύρωνας η Ζωή μας», που έδωσε το παρών στην εκδήλωση, συμπαρατάσσεται πλέον με τον Παναγιώτη Κόνσουλα και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του.
Όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Κόνσουλας στην ομιλία του, από το «προσκλητήριο μιας ευρύτερης κοινωνικής συναίνεσης δεν θα μπορούσε να λείψει και ένας άνθρωπος που αγαπά και μάχεται για την πόλη μας, που παλεύει και αγωνιά για την πορεία του Δήμου μας και που εμπράκτως έχει αποδείξει ότι η μεγαλύτερη επιθυμία του είναι να φανεί χρήσιμος και αποτελεσματικός απέναντι στους συνδημότες μας».
Καλωσορίζοντας τον, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή», τον χαρακτήρισε «συνοδοιπόρο στη νικηφόρα πορεία».
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιατράς τόνισε μεταξύ των άλλων στο σύντομο χαιρετισμό του: «Εξετάζοντας και τον πολυκερματισμό των δυνάμεων στην πόλη, αποφασίσαμε να παραμερίσουμε τις προσωπικές φιλοδοξίες για το καλό του Βύρωνα. Ενώνουμε έτσι τις δυνάμεις μας με τον Παναγιώτη Κόνσουλα και την Παράταξη του, τον αυριανό Δήμαρχο Βύρωνα. Εγγύηση το πρόγραμμα του, οι άξιοι συνεργάτες του, το πολύ καλό ψηφοδέλτιο που έχει συγκροτήσει. Μαζί με τον Παναγιώτη Κόνσουλα αλλάζει ο Βύρωνας και γίνεται πόλη να ΖΕΙΣ»!

Βύρωνας 11 Απριλίου 2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ