«Καλώς ήλθες Δημήτρη!»

giatras site

Δυναμώνει ο αέρας Νίκης του Παναγιώτη Κόνσουλα στο Βύρωνα – Μαζί του και ο υποψήφιος Δήμαρχος της Παράταξης «Βύρωνας η ζωή μας» Δημήτρης Γιατράς!

Ολοένα και εδραιώνεται η πεποίθηση στο Βύρωνα ότι, ο Παναγιώτης Κόνσουλας με την ανεξάρτητη Παράταξη του «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή» θα είναι ο μεγάλος νικητής των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαϊου.
Πέρα από την απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση των εγκαινίων του Εκλογικού του Κέντρου το βράδυ της Παρασκευής, κόντρα στη βροχή που έπεφτε ασταμάτητα σε όλη σχεδόν την διάρκεια της ομιλίας του Παναγιώτη Κόνσουλα, η συμπαράταξη μαζί του και του επικεφαλής της Παράταξης «Βύρωνας η ζωή μας» Δημήτρη Γιατρά, δημιουργεί νέα δεδομένα.
Προσδίδει νέα δυναμική στον Παναγιώτη Κόνσουλα και διαμορφώνει περισσότερο ξεκάθαρα το τοπίο, σχεδόν ένα μήνα από τις εκλογές.

Αυτό άλλωστε φάνηκε και από την υποδοχή που επεφύλαξε ο κόσμος στη μεγάλη συγκέντρωση των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου, όταν ο Παναγιώτης Κόνσουλας υποδέχθηκε στο βήμα τον Δημήτρη Γιατρά.

«Καλώς ήλθες Δημήτρη» είπε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα στον Δημήτρη Γιατρά, που πλέον θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη Κόνσουλα «Βύρωνας Καθαρή Επιλογή» και το κοινό με το ζεστό του χειροκρότημα επικρότησε την συμπαράταξη δυνάμεων για να γυρίσει οριστικά σελίδα ο Δήμος.

Η ικανότητα του Παναγιώτη Κόνσουλα, στο μικρό αυτό χρονικό διάστημα που έχει ξεδιπλώσει την προεκλογική στρατηγική του, να πείθει δηλαδή ότι εννοεί στην πράξη το τρίπτυχο Συμμετοχή, Ενότητα, Συνεργασία, πέρα από κομματικούς φραγμούς, είναι που δημιουργεί απόλυτα ευνοϊκές προϋποθέσεις για την εκλογική μάχη του Μαϊου.

Βύρωνας, 12 Απριλίου 2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ