Βανδαλισμοί κατά του Εκλογικού Κέντρου του Παναγιώτη Κόνσουλα

damageee

*Βανδαλισμοί τη νύχτα, των «γνωστών – αγνώστων», με βαριοπούλες και μπογιές κατά του Εκλογικού Κέντρου του Παναγιώτη Κόνσουλα!
*Παναγιώτης Κόνσουλας: «Η Δημοκρατία δεν σκύβει το κεφάλι στους τραμπούκους»

Οι «γνωστοί – άγνωστοι» του σκότους και της κουκούλας, επέλεξαν μέσα στη νύχτα να ξεδιπλώσουν στον κεντρικότερο δρόμο του Βύρωνα (Χρ. Σμύρνης) τα αντιδημοκρατικά τους πιστεύω και τη βάνδαλη συμπεριφορά τους.
Οι «γνωστοί – άγνωστοι» του σκότους και της κουκούλας, με βαριοπούλες και άλλα «πολεμοφόδια» τους, έκαναν γυαλιά – καρφιά το Εκλογικό Κέντρο του Παναγιώτη Κόνσουλα και της Παράταξης του «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή», πριν πράξουν το ίδιο και σε άλλα δύο Εκλογικά Κέντρα συνυποψηφίων στο Δήμο Βύρωνα.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Βύρωνα Παναγιώτης Κόνσουλας, επισκεπτόμενος το

Εκλογικό του Κέντρο σήμερα το πρωί για να διαπιστώσει τα αποτελέσματα της επιδρομής των βανδάλων, δήλωσε:
«Θα πρέπει να γνωρίζουν και να το γνωρίζουν πολύ καλά, οι «γνωστοί – άγνωστοι» με τις βαριοπούλες, ότι τέτοιες ενέργειες δεν μας πτοούν, δεν πτοούν κάθε δημοκρατικό πολίτη της πόλης του Βύρωνα.
Όσα χτυπήματα και να δεχτούμε, όσες τρομοκρατίες και να υποστούμε, η σημαία μας δεν υποστέλλεται. Ο αγώνας μας είναι διαρκής, η αποφασιστικότητα μας το ίδιο.
Τέτοιες πράξεις βανδαλισμού και επιχείρησης κατάλυσης του δημοκρατικού διαλόγου και της ομαλής πορείας προς τις Δημοτικές εκλογές του Μαϊου, μας χαλυβδώνουν ακόμη περισσότερο.
Εκφράζω τη συμπαράσταση μου προς τους συνυποψηφίους μου στο Δήμο Βύρωνα οι οποίοι κι αυτοί γνώρισαν το μένος των «γνωστών – αγνώστων» της κουκούλας, μέσα στο σκοτάδι της νύχτας.
Κανένας εκτροχιασμός από την πορεία της Παράταξης μας και το τρίπτυχο της Ενότητα – Συμμετοχή – Συνεργασία για το καλό της πόλης και των πολιτών της.
Η Δημοκρατία δεν μπορεί να σκύψει το κεφάλι της απέναντι στους τραμπούκους και τις αποτρόπαιες πράξεις τους».

Βύρωνας, 16 Απριλίου 2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ