27 Απριλίου 2014 Κατάθεση Ψηφοδελτίου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Βύρωνας Καθαρή Επιλογή

vironas

Το Ψηφοδέλτιο Νίκης του Ανεξάρτητου Δημάρχου Βύρωνα και επικεφαλής του Συνδυασμού «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή» Παναγιώτη Κόνσουλα, για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 18ης Μαϊου 2014, κατατέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (27/4) και επισήμως στο Πρωτοδικείο.

Συγκροτείται από 82 Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της κοινωνίας του Βύρωνα και αποτελούν εχέγγυο για την επόμενη ημέρα στο Δήμο.

Είναι Ψηφοδέλτιο που όχι απλά είναι πλήρες, αλλά προσδιορίζει με απόλυτη σαφήνεια την δουλειά και προεργασία που έχει γίνει ώστε η πόλη του Βύρωνα να αποκτήσει τη Δημοτική Αρχή που της αξίζει. Τη Δημοτική Αρχή που θα Ενώνει, αξιοποιώντας τη Συμμετοχή και Συνεργασία των πλέον αξιόλογων ανθρώπων της κοινωνίας της.

Στους «82» του Παναγιώτη Κόνσουλα περιλαμβάνονται, Επιστήμονες, Εκπαιδευτικοί, Εργαζόμενοι, Υπάλληλοι, Επιχειρηματίες, Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Γιατροί, Δικηγόροι, Φοιτητές, Αθλητές, Καλλιτέχνες, Δημοσιογράφοι, Οικονομολόγοι, Συνταξιούχοι, μια κοινωνική πανσπερμία που οριοθετεί την Ελπίδα να γυρίσει επιτέλους ο Δήμος μας σελίδα.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Παναγιώτης Κόνσουλας, με αφορμή την επίσημη κατάθεση στο Πρωτοδικείο του Ψηφοδελτίου της Παράταξης του «ΒΥΡΩΝΑΣ Καθαρή Επιλογή», προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και τους 82 υποψήφιους του Συνδυασμού μας για τη συμμετοχή τους στο πληρέστερο και πλέον χρήσιμο ψηφοδέλτιο για την επόμενη ημέρα της πόλης μας. Οι εκλογές της 18ης Μαϊου αποτελούν το εφαλτήριο ο Βύρωνας να βαδίσει σε καινούργια μονοπάτια. Με Ενότητα, Συνεργασία και Συμμετοχή αλλάζουμε την πόλη μας, γυρίζουμε σελίδα».

Βύρωνας, 27 Απριλίου 2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ